Суеверия и зли очи мъчат родните фолкпевци. Много от тях

...
Суеверия и зли очи мъчат родните фолкпевци. Много от тях
Коментари Харесай

Енергийни вампири тормозят БГ звездите

Суеверия и зли очи мъчат родните фолкпевци. Много от тях нееднократно са споделяли по какъв начин се защищават от уроки, пипе в. "Телеграф ".

Най-шокиращите самопризнания направи певицата и някогашна брадърка Дебора, която издаде, че всекидневно става жертва на недоброжелатели, които целеустремено й изпращат отрицателна сила. „ Вярвам, че съм била урочасвана, и съм на мнение, че има доста енергийни вампири, които черпят от хората. Случвало ми се е да ми става неприятно и отпаднало в компанията на даден човек, в подобен миг завършвам връзки, тъй като наличието му ме натоварва. Може да черпи от мен, без да желае “, споделя Дебора и добавя, че в никакъв случай не е сваляла аления си конец.

Колежката й Ваня носи талисман за шанс в джоба си. „ Прилагам дребни трикове, които допускам всеки употребява в сходни случаи – чукаш на дърво или други сходни неща срещу неприятен шанс “, споделя тя.

Сред певиците, които се пазят от уроки, са Анелия, Преслава и Алисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в... към профила. Те постоянно са споделяли, че не желаят да приказват за персоналния си живот заради куп аргументи, едната от които е реакцията на обществото, която може да повлияе на бъдещето им.

„ Много постоянно ме боли главата. Като дребна баба ми споделяше – погледнали са те с неприятни очи. И взимаше малко вода и ми измиваше челото и ми повтаряше: „ Махайте се, неприятни погледи, това е най-хубавото дете “. Винаги, когато ме заболи главата, по детски си го върша. Аз съм доста вярваща и знам, че има кой да ме пази “, споделя Миглена Каканашева – Мегз, която като завърши връзка с мъж, изхвърля всичко от него, даже и в случай че й е подарил диаманти.

„ Ако черна котка ми пресече пътя, върша три крачки обратно и след това потеглям отново “, споделя Тони Стораро.

Маги Бадер, макар че е суеверна и вярваща, споделя, че като види черна котка, й дава път и счита, че това е на благополучие. „ Лейди България “ Елизабет Методиева не е суеверна и счита, че неща като черна котка, петък 13-и счупено огледало са на шанс. Но пък има вяра, че енергийни вампири съществуват и тя е ставала тяхна жертва.

Габриела Гълъбова – Мис Джуки не е от вярващите. Според нея зли очи няма, има неприятни хора, а аленият конец на ръката й е поради обичаният й футболен тим. Плеймейтката Жанет също не има вяра, само че пък й се е случвало да се опасява. „ Чела съм доста за магиите, не ги отхвърлям изцяло “, споделя тя. Мис Силикон Габриела Попова съблюдава едно само поверие – когато тръгне на път, да не се връща.

Коцето има вяра в уроките и злите сили. „ Не го признавам пред всеки. Знам, че в случай че правиш неприятно на някого, то се връща към теб. Всяка вечер се апелирам на Господ и поисквам на зложелателите си да бъдат щастливи. Сутрин пък благодаря на Вселената за всичко, което имам. Като виждам какъв брой благополучие има в живота ми, надали съм бил урочасван “, отсича той.

Ася Капчикова също е била урочасвана – „ Доскоро имах 2 червени конци на всяка ръка, само че в този момент съм единствено с един на лявата, защото този на дясната се скъса точно от зли очи “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР