Суетни британци все по-често се подлагат на увеличение на тестисите

...
Суетни британци все по-често се подлагат на увеличение на тестисите
Коментари Харесай

Мъже увеличават тестисите си с филъри, вече има един смъртен случай

Суетни британци все по-често се подлагат на нарастване на тестисите с филъри, с цел да придобие половият им орган по-внушителни размери, написа в. "Метро ", представен от Българска телеграфна агенция.
Но в случай че процедурата не бъде осъществена от експерти, тя крие огромни опасности, като към този момент бе регистриран един смъртен случай на 28-годишен мъж.
В лекарската процедура на доктор Джулио Гарафа, професор в лондонския Юнивърсити колидж, от ден на ден се усилват пациентите с готовност за увеличаване на тестисите. Използват се обичайните филъри за предоставяне на размер на устни и скули. Но в тази ситуация веществата се инжектират в месестата обвивка /lurica dartos/ под кожата на скротума. Процедурата беше рядка до момента, само че към този момент от ден на ден клиники я оферират. По думите на доктор Джулио Гарафа правилото е същият като при увеличаване на пениса. Той предизвестява искащите да се снабдят с по-обемни тестиси да се доверяват единствено на лицензирани лечебни заведения и да заобикалят услугите на самозванци. Понякога от позор пациентите загърбват практикуващите лекари и попадат в ръцете на шарлатани, които не съблюдават хигиеничните условия и рискът е доста огромен. Освен това нелицензираните "козметици " не употребяват хиалуронова киселина, колаген или мастна тъкан от тялото на клиента за филъри, а най-екзотични заместители, като силикон, физиологичен разтвор, а от време на време и лепило за гуми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР