Строго секретна и супер скромна сватба вдигна Димитър от "Фермата".Участникът

...
Строго секретна и супер скромна сватба вдигна Димитър от "Фермата".Участникът
Коментари Харесай

Димитър от Фермата с истинска сватба - slava.bg

Строго секретна и супер скромна женитба подвигна Димитър от "Фермата ".

Участникът в риалити шоуто събра едвам десетина души на тържеството си, което се организира при цялостна загадъчност.Димитър Караиванов нашумя в последното издание на продукцията, откакто в ефир пред цяла България предложи брак на приятелката си Ваня.

Бизнесменът беше изработил седмици по-рано пръстен и чакаше комфортен миг да направи изненадата. Шоуто извърши неговото предпочитание за обществено предложение и Димитър съумя да смае своята обичана Ваня. Красавицата не мисли дълго и сподели "да " за наслада на целокупния народ, а по-късно в риалитито се организира годеж по остарял български бит.

След края на "Фермата " Димитър намира свободно време и с половинката си провеждат щастливото събитие. Решават да е с малко хора и не подвигат доста звук. Кумове са сестрата на Митко и фамилен другар. Ритуалът е осъществен в общината в Димитровград, а церемонията води секретарят на кметството Венета Стоименова. Тя връчва на младото семейство свидетелството за цивилен брак, както и приветствен адрес от името на кмета Иво Димов. За младоженците има и подарък - сватбено пано.

Димитър е роден в Димитровград и след години в София избира да се върне в родния град, където да развива личен бизнес. Амбициран е да потвърди, че с цел да си сполучлив, у нас не е нужно да си нарушител, наследник на народен представител или тотомилионер. Планира да сътвори университет за бизнесмени, с цел да спре приключването на мозъци от България към Съединени американски щати.

Софтуерният му бизнес за милиони не е напомпал суетата на момчето, отраснало в село Ябълково. С приятелката му живеят в скромна къща в Димитровград, която мечтаят да изпълнят с деца. Двамата с Ваня са дружно от 7 години. Въпреки че тя е от Бургас, също се открива в града на фантазиите в името на любовта. На сватбата си пожелават да бъдат доста години дружно и любовта да им носи безпределно благополучие, написа "България Днес ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР