Невероятно смел“ полицай, прострелян в крака от арбалет снощи, след

...
Невероятно смел“ полицай, прострелян в крака от арбалет снощи, след
Коментари Харесай

Атака с арбалет в High Wycombe: Полицията публикува голяма актуализация, след като полицай беше прострелян на дежурство

„ Невероятно самоуверен “ служител на реда, прострелян в крайници от арбалет нощес, откакто се изправи против въоръжен извършител, беше изписан от болница.

Полицаи от Thames Valley посетиха School Close в Downley, High Wycombe, към 18 часа в петък, 10 май, откакто мъж на към 60 години получи прободна рана. По време на конфликта полицейски чиновник беше ранен при осъществяване на служебния си дълг.

Колегите му арестуваха 54-годишен мъж от High Wycombe по съмнение в опит за ликвидиране. Междувременно както раненият служител на реда, по този начин и раненият мъж са изписани от болничното заведение.

Помощник-началникът на полицията Тим Меткалф сподели: „ Първо и най-много мислите ни са с всички, наранени от този обезпокоителен случай. Жертвата на нападението и фамилията му, нашите лични чиновници и чиновници и по-широката общественост.

„ Много е благополучие, че никой не е получил животозастрашаващи пострадвания. Успяхме бързо да приключим случая, като всички жертви бяха лекувани след бърза реакция от южната централн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР