Неделя Щонова изглежда сериозна жена, която вече прехвърли 50-те. Макар

...
Неделя Щонова изглежда сериозна жена, която вече прехвърли 50-те. Макар
Коментари Харесай

Истински разврат! Неделя Щонова чисто гола пред архитекта: Айде, почвай ме!

Неделя Щонова наподобява сериозна жена, която към този момент трансферира 50-те. Макар постоянно да е била красива, поради сдържаното й държание, малко на брой могат да си я показват дейна в секса, само че в действителност е тъкмо такава.

Водещата на здравно предаване по Би Ти Ви се оказва значително шавлива и обича доста любовните игри, предшестващи половия акт.

Именно това прави тя вкъщи с мъжа си арх. Валентин Маринов. Самата докторка признава, че от време на време му устройва изненади в секса, с цел да не си омръзнат след толкоз доста години брак.

Така да вземем за пример Щонова го посрещнала един път от работа чисто гола и единствено на кънки. Плъзнала се към него и му споделила „ Айде, почвай ме, архитекте! “.

Двамата обичали и ролевите игри. Често Неделя, тъй като е по-млада много от мъжа си, си представяла, че е негова стажантка, която той обладава.

Разбира се, неприятно няма двойката да разнообразява половия си живот, само че двамата напряко прекалявали. Имало уикенди, в които съседите им се оплаквали от пъшканията на лекарката.

Неделя Щонова е с към 20 години по-млада от брачна половинка си. Двамата се срещат на Коледното празненство на община Пловдив през далечната към този момент 1992 година Тогава тя е била едвам на 20 година, а той на 40, само че това не го спряло да я предложения на танц и по този начин почнало всичко.

През годините е имало доста клюки, че специалистката по неврология е изневерявала на мъжа си. Тези клюки се ускориха изключително доста в последните 10 години, когато Неделя стана известна и към момента привлекателна, до момента в който брачният партньор й от дълго време е в пенсионна възраст.

Инфо: Уикенд, Crimesbg.com

Тагове: Неделя Щонова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР