Стоян Алексиев се изживява като истински падишах и върти две

...
Стоян Алексиев се изживява като истински падишах и върти две
Коментари Харесай

Съвсем стана за смях! Стоян Алексиев мами любовницата с жена си

Стоян Алексиев се изживява като същински падишах и върти две дами на куп, разбра HotArena.

Актьорът, който нашумя и със абсурда с младата си държанка Ивана, с днешна дата мами и нея. Двамата сякаш взеха решение да са двойка и той щеше да се развежда, само че се оказа, че не може по този начин елементарно да се откаже от брака и брачната половинка си даже поради 40 години по-младата от него актриса.

В момента Алексиев се раздира сред двете. Фотографите на „ Ретро “ го засякоха в компанията на своята към момента законна брачна половинка . Двамата през целия ден обикаляли из столицата, а след това се прибрали дружно с обща кола. И това, при все това единствено преди дни той призна, че не е прекратил връзките си с Ивана .

Младата актриса надали знае, че скоро няма вяра обичаният й да се разведе. Много евентуално той да оправдава със фамилни мотиви сякаш неотложните срещи със брачната половинка си, само че е реалност, че артистът се държи джентълменски с нея и е мъчно непряк човек да допусна, че са в разлъка, а още по-малко, че им следва бракоразвод. Двамата наподобяват повече от щастливи дружно, а посред им царува цялостно съгласие. Мечтаната от Ивана женитба с Алексиев наподобява съвсем невъзможна .

В същото време Ивана Бобойчева не стопира да разгласява в интернет свои фотоси с възрастния артист и парадира какъв брой са щастливи. От това също проличава, че ревнува от старата си съперничка и надали е не запомнила, че обичаният й през лятото подари сантиментално странствуване на брачната половинка си. Той заведе нея и децата им на воаяж в Рим.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР