Стотици хора са на протеста, организиран от партия Възраждане, който

...
Стотици хора са на протеста, организиран от партия Възраждане, който
Коментари Харесай

/на живо/”Хиляди българи в центъра на София”. Протестът на ”Възраждане” започна. Появи се и премиерът

Стотици хора са на митинга, проведен от партия ”Възраждане ”, който е против противоепидемичните ограничения, тока и високите цени. Според депутати от редиците на Костадин Костадинов обаче на площада са хиляди. Формацията реши да излезе на митинг, макар оповестеното от държавното управление отпадане на противоепидемичните ограничавания.
Засилено е полицейското наличие на жълтите павета. На предходната проява се стина до конфликти, откакто жителите се пробваха да нахлуят в постройката на Народното събрание. В региона, станал прочут като „триъгълника на властта“ има и представители на партия Възраждане.

„Ще видите един министър-председател, който потегля пешком от Народното събрание и отива при протестиращите“, съобщи пред публицисти министър председателят Кирил Петков.

„Българите сме 6.5 млн. сега. Трябва да стартираме да си приказваме. Не можем да се разделяме на 100 неща. Трябва да стартираме да работим дружно. Стига сме се делили на 100 разнообразни части..“, опита се да приказва пред стачкуващите Петков, само че бе освиркан бурно.

.
Източник: БГНЕС

Чуха се викания „Оставка!“ и „Мафия!“.

„Знаете ли за какво съм тук при вас? Защото е значимо – в случай че желаеме да имаме смяна в тази страна, ще би трябвало да работим дружно. Ходил съм на доста митинги и съм бил тъкмо тук. Формата на митинг е значимо нещо и я привествам, само че би трябвало да стартираме да си приказваме повече, вместо да се ненавиждаме. Единият вид беше да заставам в офиса и да виждам през прозореца. Тук съм, с цел да чуя вашите рецензии. Кога пада зеленият документ е функционалност единствено на едно – заетостта на интензивните легла“, уточни Петкв и още един път означи, че държавното управление не се опасява да приказва с хората.

frognews.bg
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР