Интер се завърна на пътя на победите при успеха с

...
Интер се завърна на пътя на победите при успеха с
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Винаги трябва да растем

Интер се завърна на пътя на успехите при триумфа с 5:0 против застрашения от изпадане Фрозиноне в Серия А и треньорът Симоне Индзаги призна, че не може да подлага на критика мощното показване на водения от него тим. " Нерадзурите " изгубиха с 0:1 против борещия се за оцеляване в елита Сасуоло в края на предходната седмица, а в този момент взеха реванш пред ентусиастите си.

" Получих отговорите, които желаех, макар че нямаше потребност от тях. Много момчета, които са играли по-малко, се отличиха с головете ", сподели Индзаги пред медиите.

Интер Милано, който към момента може да усъвършенства клубния си връх от 97 точки, подложен през сезон 2006-2007, също изравни 15-те рекордни победи при гостувания, записани през същата акция. " Нерадзурите " записаха десетия си мач без позволено попадение, сходно на сезон 2007-2008.

" Имаме клуб, който работи и подсигурява, че тимът се усъвършенства. Винаги би трябвало да растем. Сега имаме още два мача, в които ще дадем всичко от себе си и по-късно ще мислим за идващия сезон. Това, което нашите почитатели ни проведоха, постоянно ще остане във всеки един от нас. Винаги ще им бъда признателен ", сподели още Симоне Индзаги.
 Фрозиноне - Интер 0:5 в мач от Серия
Фрозиноне направи куп пропуски, с цел да може Интер да изпълни мрежата му с пет гола

Шампионите с наказателна акция
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР