Предизборният щаб на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Предизборният щаб на Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Предизборният щаб на Тръмп обмисля Ники Хейли за негова подгласничка на президентските избори

Предизборният щаб на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския сега обмисля някогашната си съперничка за номинацията на Републиканската партия за президентските избори Ники Хейли за негов вероятен вицепрезидент, заяви през днешния ден новинарският уебсайт „ Аксиос “, цитиращ неназовани източници, осведомени със обстановката.

Според медията Тръмп би избрал Хейли, в случай че бъде уверен, че тя ще му помогне да завоюва президентските избори, ще избегне да бъде наказан и вкаран в пандиза и че ще покрие десетките му милиони долари правосъдни разноски, в случай че загуби.

Хейли, някогашна губернаторка на щата Южна Каролина и някогашна непрекъсната представителка на Съединени американски щати в Организация на обединените нации, се отхвърли през март от конкуренцията за номинацията на Републиканската партия за кандидат-президент на Съединени американски щати.

Тя сподели, че е евентуално Тръмп, който неведнъж омаловажаваше нейната кандидатура, да бъде претендентът на републиканците, само че не го поддържа, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР