Столичният кмет на район Изгрев“ д-р Делян Георгиев разкри нагла

...
Столичният кмет на район Изгрев“ д-р Делян Георгиев разкри нагла
Коментари Харесай

Столичен кмет спипа тарикат с незаконен паркинг (СНИМКИ)

Столичният кмет на регион „ Изгрев “ доктор Делян Георгиев разкри нагла скица за нелегално завладяване на общинска благосъстоятелност. Тарикат, чието име към този момент не ни е известно, само че редакцията на Lupa.bg ще открие в идните дни и ще оповести, си е разрешил да завземе земята край дворчето си и да я огради за да я трансформира в паркинг за първокласните си коли.

От фотоси, оповестени от кмета обаче, се вижда, че не е изключено схемата да му носи и ежемесечни постоянни доходи посредством преотдаване на противозаконни паркоместа на съседи. Нахалитетът е построил и заслон, а целият сюжет е развил не къде да е, а на метри от депутатските блокове в елитния ж.к. „ Изток “.

Ето и детайлностите за тарикатлъка от кмета:

„ Собственикът на частна къща в ж.к. ”Изток ”, без правно съображение и каквото и да било позволение, е “разширил ” двора си с над 250кв.м за сметка на общинска земя, отредена за озеленяване, върху която е построил паркинг и заслон.

Това е неприемливо отнемане и кражба на непознат парцел. Като кмет на регион “Изгрев ”, няма да позволи общината и хората да бъдат ощетявани от когато и да било. В период от три дни, притежателят на къщата би трябвало да отстрани непринудено противозаконната ограда, да в профил навеса и да освободи общинската благосъстоятелност. В противоположен случай, заграждението ще бъде разрушено и ще изземем наложително парцела със съдействието на органите на Министерство на вътрешните работи.

През годините нашата администрация иззе по мои заповед десетки общински парцели в трите квартала, които бяха заграбени от недобронамерени лица и компании. Общинските багери събориха не една и две противозаконни постройки върху наша земя.

 Столичен кмет спипа хитрец с противозаконен паркинг (СНИМКИ)

На дългогодишното “затваряне на очи ” се постави безапелационен край, доста “бизнесмени ” и “по-равни от другите ” жители, бяха принудени да се преценяват с нормите и да съблюдават Закона “, написа Георгиев, очевидно впускащ се в конкуренция за нов мандат отпред на региона тази есен.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР