Столични полицаи задържаха баща и син - дилъри на наркотични

...
Столични полицаи задържаха баща и син - дилъри на наркотични
Коментари Харесай

Хванаха баща и син наркодилъри в столицата

Столични служители на реда задържаха татко и наследник - дилъри на наркотични субстанции. Наложени са им непрекъснати ограничения „ задържане под стража “, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
При полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения с наркотични субстанции, на ул. „ Средна гора “ чиновници от бранш „ Наркотици “ – Столична дирекция на вътрешните работи задържали 31-годишен дилър и четирима негови клиенти в миг на покупко - продажба на субститол. Непосредствено по-късно на ул. „ Розова котловина “ е арестуван и татко му, 57–годишен, дилър на същите таблетки.
При последвалите процесуално- следствени дейности в границите на формираното досъдебно произвеждане са конфискувани голям брой хапчета от същия препарат, мобилни телефони и парична сума. Дилърите и клиентите са арестувани с полицейски ограничения до 24 часа в полицията.
След отчет на събраните материали в Софийска градска прокуратура, на бащата и сина са повдигнати обвинявания по член 354 а от Наказателен кодекс и са им наложени непрекъснати ограничения „ задържане под стража “. Клиентите са разпитани като очевидци и освободени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР