Столична община позволи футболният мач между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София

...
Столична община позволи футболният мач между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София
Коментари Харесай

Столична община позволи мачът между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 да е в с. Бистрица


Столична община разреши футболният мач сред ЦСКА 1948 и ЦСКА-София да се организира на стадион " Витоша " в село Бистрица, оповестява БНР.

Срещата ще се състои тази неделя от 16.45 ч.

Според Следствен отдел към окръжна прокуратура няма причина, която да попречва провеждането на футболния мач точно на този стадион, каквито

Все отново от общинската институция разпоредиха реализирането на засилено видеонаблюдение, което да спомогне за опазването на публичния ред. Също по този начин е належащо водачите на рейсовете от градския превоз да оповестяват, в случай че попаднат на нападателни последователи. В същото време чиновниците на Столична дирекция на вътрешните работи би трябвало да подхващат всички ограничения, нужни са сигурността.

Припомняме, съгласно Министерство на вътрешните работи провеждането на футболния мач на стадион " Витоша " в с. Бистрица  е рисково за сигурността на жителите и допуска нарушение на публичния ред.  Кметът на столичния регион " Панчарево " Николай Гюров също настоя за пренасочване на футболната среща, само че настояването не бе почетено.
 Министерство на вътрешните работи и кметът на
Министерство на вътрешните работи и кметът на " Панчарево " не желаят мач сред младото и остарялото ЦСКА в с. Бистрица

Футболната среща е планувана за 12 март на стадион " Витоша "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР