Стилистът на звездите Валентин Кулагин опроверга твърденията, че се е

...
Стилистът на звездите Валентин Кулагин опроверга твърденията, че се е
Коментари Харесай

Кулагин разкри защо се е покрил след Черешката

Стилистът на звездите Валентин Кулагин опроверга изказванията, че се е покрил от позор, след присъединяване си в предаването Черешката на тортата. Той разкри какво в действителност се е случило и не пропусна още веднъж да направи останалите участници на пух прахуляк, подлагайки ги на страшна рецензия.

Ето какво написа той на профила си във Facebook: "Приятели, 7 дни бях БЛОКИРАН, а профилът ми ЗАКРИТ. Това е единствената причина да не присъствам от фейсбук, а не както някои подкупни драскачи написаха, че съм "потънал от позор ", "скрил съм се " и така нататък През цялото време бях деен в Instagram и отговарях даже на отрицателните мнения и въпроси.

Не се опасявам от публичното мнение и изключително от мнението на изостанали в развиването си, хора. И тях би трябвало да ги има. Не ми пречат! Разбира се, всички мнения, които съдържат обидни и нецензурни думи - нямат място на стената ми.

Можете да изказвате мнението си и по цивилизован метод. Доволен съм от присъединяване си в Черешката и го намирам за най-забавното и факт, най-рейтинговото в 10 сезонната история на предаването. Разбира се, доста хора считат, че това е края на света.

Съжалявам тези от вас, които пишат цели научни писания и разбори, тъй като тази безкрайна ангажираност и завист е присъща единствено на нещастни и неудовлетворени от живота, хора. А ми се желае да сте по-свежи и усмихнати.. Аз пък същински се забавлявах в това кулинарно шоу.

Заливах се от смях на простотията на Нора, на лицемерието на Люси и подправената изтънченост на Актрисата. Сготвих им вкусна риба, с неповторима съветска салата, а за край - един извънреден десерт. Вечеряхме под светлините на жива и атлетична, лампа. Ама завистливи и скучни посетители, не съумях да ги разведря.

Смях се от сърце и бях същински до край. Произведох си и доста хубави мемоари - да вземем за пример в никакъв случай няма да не помни изражението на Нора, когато си направих уста като нейната. Няма да не помни по какъв начин й падаше храна от устата, до момента в който приказва или пък по какъв начин Актрисата заспа пияна в заведението и от личния състав я разсъниха. Беше доста радостно.

Надявам се и на вас да ви е било занимателно и забавно! И не забравяйте - позитивното мислене материализира положителни преживявания, а отрицателното.. то провокира единствено неприятни събития. Have fun and don`t take it so seriously! "
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР