Днес младите използват смартфона за всичко друго, но все по-малко

...
Днес младите използват смартфона за всичко друго, но все по-малко
Коментари Харесай

Дигитален детокс с култовата Nokia 3210

Днес младите употребяват смарт телефона за всичко друго, само че все по-малко за диалози. А преди десетилетия с тях можеше единствено да се приказва, да се пишат SMS-и, да се похвалиш, че имаш фенерче, вероятно да изиграеш някоя антична, от днешна позиция игра. И, на първо място, тези телефони устояха с дни.

За Gen Z това наподобява архаично, само че има и хора, които си спомнят с носталгия дните, когато на маса в заведение се водеха оживени диалози, вместо в този момент хората да си пишат един с различен, въпреки да седят един против различен.

Към тези забравени дни ни връща телефон, оставил диря в живота нацяло едно потомство. Точно 25 години след появяването му на пазара, именитият Nokia 3210 се завръща в синьо (Scuba Blue), черно (Grunge Black) и златисто (Y2K Gold), с помощта на Human Mobile Devices (HMD), производител на телефоните Nokia. 3210 е един от най-значимите телефони, които компанията в миналото е разработвала.

Завръщането на „ глупавите “ отразява носталгията, която част от хората изпитват към времената отпреди ерата на смарт телефоните.

Тези устройства оферират решение за цифров детокс в свят, в който съвсем четирима от всеки 10 (38%) от хората на възраст сред 16 и 24 години се тормозят, че прекарват прекалено много време със смарт телефона си.

Завръщането на Nokia 3210 има за цел да откъсне хората от екраните на техните смарт устройства. В международен проект се следи наклонност младежи да се „ изключват “ и да се отдават на цифров детокс, с цел да поддържат връзка пълноценно в действителна среда.

Nokia 3210 дава опция точно за това, за отмора от обществени мрежи, интернет и безкрайните приложения (независимо дали за ден, уикенд или за несигурно време), освен това може да се случи в стила от края на 90-те и началото и първите години на новото хилядолетие.

Ретро иконата се завръща с мисъл за младото потомство. Отличава с грациозен ретро дизайн. Той се предлага с всички съществени функционалности, които бихте очаквали от оригинала, в това число 2МР камера със мълния (и фенерче!)!

За да е в унисон със стила в края на 90-те и първите години на новото хилядолетия, Nokia 3210 се предлага единствено в три смели цветови разновидността, напомнящи за епохата на оригинала: Scuba Blue, Y2K Gold и Grunge Black. И най-после... Nokia 3210 нямаше да бъде Nokia 3210 без Змията, тъй че и тя се завръща в актуализирания модел.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР