Кейти Пери я сподели пътуване по време на бременност с

...
Кейти Пери я сподели пътуване по време на бременност с
Коментари Харесай

Кейти Пери в почит към Деня на майката споделя пътуването си по време на бременност с дъщеря си Дейзи Доув в Instagram, включително моменти, които е казала на колегите си от American Idol Лайънъл Ричи и Люк Брайън и годеника Орландо Блум

Кейти Пери я показа пътешестване по време на бременност с щерка й Дейзи Доув в респект към Деня на майката, оповестено в Instagram

Следващото беше „ Казвам на О, че бях бременна (той снимаше в Прага) “, препращайки нейния избраник Орландо Блум, 47. Снимка от екрана демонстрира, че Орландо се усмихва по време на видео диалог с Кейти.

Трето в листата е „ Казвам на братята си @ lukebryan @lionelrichie огромната вест на снимачната площадка в Хавай в #idol'.

Кейти разгласява къс клип, в който споделя на Люк Браян, 47, и Лайънъл Ричи, 74, че е „ доста бременна “ и получава обятия от сътрудниците си съдии от American Idol.

Четвъртата й обява беше „ Чуване на сърцето на Дейзи за първи път “ и сподели видео, което Кейти се усмихва, до момента в който гледа фетална сонограма.

" Някои фотоси на подутини от преди да срещна моята Дейз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР