Стикерът, предупреждаващ, че предметите в огледалото са по-близо, отколкото изглежда“,

...
Стикерът, предупреждаващ, че предметите в огледалото са по-близо, отколкото изглежда“,
Коментари Харесай

Как да виждаме повече от слепите петна зад автомобила

Стикерът, предупреждаващ, че „ предметите в огледалото са по-близо, в сравнение с наподобява “, е потребен единствено когато изобщо можете да видите други транспортни предмети в него. Ако не можете, може би сте си нагласили огледалата погрешно. Знаем, че тази информация може да боли, само че може и да е правилно. Стотици хиляди автоматизирани произшествия годишно се приписват на слепите петна.

Първо обаче: вярното слагане на вътрешното огледало е относително елементарно – то просто би трябвало да отразява непосредствено откъм гърба, тъй че да виждате през задното си стъкло по време на шофиране. Това наподобява явно, само че може да сътвори проблем при настройването на страничните огледала.

Страничните огледала нямат някаква насочна точка, съгласно която да се нагласят. Много хора са склонни да ги накланят прекомерно във вътрешността, което разрешава на водачите да виждат част от автомобила си, само че усилват слепите петна. Едно малко по-различно приспособяване може да докара до по-безпроблемно назад виждане.

Методът за приспособяване на огледалата по по-оптимален метод е относително елементарен. Той са базира на това, че до момента в който шофирате, не е нужно да виждате задната част на колата си в страничните огледала.

За да настройките огледалото от страната на лидера: преместете главата си по този начин, че да е тъкмо до прозореца и регулирайте огледалото, тъй че тази страна на вашия автомобил съвсем да не се вижда.

След това, с цел да настройките далечното огледалото: преместете главата си в центъра на автомобила и го регулирайте по този начин, че тази страна на автомобила ви също съвсем да не се вижда.

Това е. А в този момент ето бонус по какъв начин да размразим предното стъкло:

По принцип някои коли имат такава алтернатива, само че тя лишава време, а със стъргалката лишава изпитание вън на студа. Някои хора пръскат стъклото с топла вода, само че това може да го счупи и тогава на никое място няма да ходите.

Решението е в една бутилка с разпръсквач да сипете една част вода и две елементи изопропилов алкохол. Точката на заледяване на този алкохол е 89 градуса. Просто напръсквате предното стъкло и сте подготвени.

   

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР