Ставам на 74, първи ми честитиха децата. Някои хора, които

...
Ставам на 74, първи ми честитиха децата. Някои хора, които
Коментари Харесай

Стефанов на 74: Големият проблем на националния, че се угаждаше на двама-трима президенти

„ Ставам на 74, първи ми честитиха децата. Някои хора, които не бях чувал от много време, се сетиха за мен. Първият подарък беше успеха в Разград. За мен е огромен подарък, само че считам, че е подарък за всички, които имат вяра на българчетата и българските деца. 11 българчета победиха чужденците и ги победиха изрично и безапелационно “, сподели днешният рожденик Венцеслав Стефанов.

Вчера неговият Славия удари Лудогорец с 3:2 в Разград и направи огромна услуга на водача ЦСКА.

„ Поставям си цели да съм жив и здрав и да мога да се веселя на някои деца, които съумяват да осъществят фантазиите си “, добави той, като съобщи, че не е получил позвъняване от Борислав Михайлов.

74-годишният Стефанов разяснява и обстановката в БФС и обвинителните думи на Михайлов.

“Всеки първо би трябвало да потърси виновността в себе си. Борислав би трябвало да огледа своите неточности, в своята къщурка и по-късно да гледа встрани. Най-голямата неточност беше, че не се наложи да дава късмет на наши българи да играят в тимовете и по този начин ликвидира националния тим. Управлението му мога да дефинира по този начин - положителни планове, които не се извършиха, тъй като не им стигна дупе. Дупе и здрави панталони, да можеш да казваш „ не “, сподели Стефанов.

„ Не мога да кажа, че ми липсват събиранията в Бояна. Липсва ми това, че имаше там почтени хора. Не бива всичко да бъде гледано единствено като черно. Има и доста позитивни неща, които са свършени през това време.

Големият проблем да няма триумфи националния тим се угаждаше на 2-3 президенти да извършват някакви свои миражи. Да търсят надали не, че ще станат европейски първенци или непременно ще са първенци, като привлекат недоказани чужденци.

Някой, в случай че желае да направи доста мощен тим, който да е конкурентноспособен в Европа, би трябвало да вземеш 4-5 в действителност качествени мощни чужденци, които да вдигнат качеството на равнището на шампионата “, сподели още Венци Стефанов.

„ Когато Иван Славков беше президент, само че той не се бъркаше по никакъв метод и не решаваше. Имаше екип в лицето на Иван Вуцов и на другите хора по районите, които движеха нещата и нещата вървяха “, съобщи босът на Славия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР