Старши треньорът на волейболния Левски Николай Желязков остана впечатлен от

...
Старши треньорът на волейболния Левски Николай Желязков остана впечатлен от
Коментари Харесай

Желязков след триумфа: Страхотен спектакъл

Старши треньорът на волейболния Левски Николай Желязков остана впечатлен от триумфа на неговия тим над Хебър за Money+ Волейболна Суперкупа.

" Искам първо да кажа, че стана страховит театър, за което заслуга имат и двата тима. Момчетата ми не се огънаха в нито един миг, даже когато пропуснаха задатъка си от 2:0 гейма. Така в последната част играхме точка за точка, както се учим на всяка подготовка. Това е голямо задоволство за нас ", сподели Желязков.

" Доволен съм в Левски, усещам се добре в тима. Радвам се, че работя с млади момчета и реализираме нещо с тях. Учим ги освен да играят волейбол, само че и да играят, с цел да печелят ", сподели още треньорът, който донесе първи трофей на Левски от 2014 година.

" Апетитът идва с яденето. Миналия сезон загубихме водачеството в постоянния сезон поради две загуби от по-слаби от нас тимове. Това е обикновено за млад отбор. Сега също чакам доста оспорван сезон, мощни мачове. Но отлично на момчетата, получи се приказен мач ", приключи Николай Желязков.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР