Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че Ботев направи

...
Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че Ботев направи
Коментари Харесай

Загорчич: Ботев направи грешка и ние сме на финала

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич съобщи, че Ботев направи неточност, от която „ белите “ са се възползвали и са се класирали за финала.

„ Това, което изиграхме бяхме наясно, че няма да има доста голове, а ще бъде надхитряне. Имахме шанс. Ботев направи една неточност. Ние я използвахме и се класираме за финала “, разяснява Загорчич.

„ И двата тима играха внимателно, което е обикновено на този стадий от купата. Играхме съсредоточени и имахме самообладание, от което съм удовлетворен “, добави треньорът на Славия.

„ Трябва да видя видео запис и тогава ще мога да разясня. Не видях даже нашата дузпа, която бе свирена. След като видя видео запис, мога да разясня съдиите. “

„ Ако спечелим купата, ще бъде доста огромна премия за всички момчета. За Славия ще бъде доста огромен триумф да завоюва купата след толкоз доста години. Няма по-удобен съперник. И двата тима са доста мощни. В дербито в никакъв случай не се знае. Който и да ни е противник, ние ще играем и ще се опитаме да спечелим. Аз съм сигурен, че и във финала отново ще има надхитряне. Момчетата ще бъдат подготвени на 100% за този мач, с цел да се раздават и да се опитаме да спечелим купата “, сподели още Златомир Загорчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР