Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели, че единственото му

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели, че единственото му
Коментари Харесай

Станимир Стоилов за финала: Нищо не може да ме изненада в България

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа, че единственото му терзание все още е обвързвано с разсейването на футболистите от идния край за Купата на България против ЦСКА.

За „ сините “ следва дуел с Ботев Пд от шампионата на страната. Двубоят е в събота, 30 април, от 17.30 часа на стадион " Георги Аспарухов ".

Станимир Стоилов разгласи своето предпочитание дербито с ЦСКА от финала да се организира на 14 май, събота. Вчера от БФС оповестиха, че срещата ще се състои на 11 май, сряда, от 19.00 часа.

„ За мен не е добре да има дълги паузи, само че се наложи да почиваме повече, вместо да играем, само че най-малко се надявам прочувствено да сме заредили батериите предвид на огромната страст от преди 7 дни “, показа Станимир Стоилов.

„ Имам съществени терзания, че се разяснява напълно финалът. Опитвам се да обясня на играчите, че той би трябвало да бъде пропуснат, до момента в който има други мачове преди този момент. Първенството е една алтернатива за евроквотите. Изправяме се против обичайно сложен съперник, който играе добър и комбинативен футбол. Притеснението ми е от мисълта за разнообразни неща, да не свалим игровия темп и качеството на игра “, посочи наставникът на Левски.

Относно финала за Купата на България, той не изключи опцията датата да бъде изменена: „ Официално пристигна решението през вчерашния ден. Нямаме искания по кое време да се играе, можем да играем на 14 май и на 11 май. На 14 май е съвършено също, само че не съм склонен мачът да е на 15 май. Нищо не може да ме изненада в България. Винаги има подмисъл, няма да се вземе решението поради почитателите или поради самия футбол. “

„ Ние направихме някои оферти в срещата. Най-лесно е да отричаш всичко ново. Стигна се до някакви безумни обстановки даже до концепцията шампионата следващата година да се възобнови на 10 февруари “, добави Стоилов.

Треньорът показа, че от дълго време води диалози с Ивелин Попов и е удовлетворен, че той ще укрепи отбора му през идващия сезон.

" Той може да играе на всички атакуващи позиции. Надявам се да ставаме по-силни ", сподели още Стоилов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР