Старши треньорът на Ботев Пловдив - Бруно Балтазар, изрази разочарованието

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив - Бруно Балтазар, изрази разочарованието
Коментари Харесай

Балтазар: Намираме се в трудна ситуация, феновете имат право да са недоволни

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Бруно Балтазар, изрази разочарованието си след равенството 1:1 против Спартак Варна. След срещата почитателите на „ канарчетата “ изпратиха футболистите и треньорския щаб с крясъци „ всички вън “, а португалският експерт дефинира реакцията на последователите като естествена, поради отрицателните резултати на тима.

„ Феновете имат право да бъдат недоволни по-късно тъждество. Намираме се в сложна обстановка и се опитваме да намерим правилните решения. Усещам, че самите играчи също се усещат несигурни. Успяхме да отбележим гол през първото полувреме и това донесе огромно задоволство в нашите състезатели. На полувремето опитахме да поправяме някои неща, с цел да потърсим второ попадение, с което да решим мача. Истината е, че имахме няколко чисти обстановки да осъществяваме, само че за жалост не успяхме. След това Спартак стартира да пресира повече, провежда няколко положителни контраатаки и това повлия отрицателно на играта ни “, съобщи Балтазар след срещата.

„ Сезонът се развива отрицателно за нас. Ботев не би трябвало да е на десетото място. Отборът ни би трябвало да се намира минимум в челната петица на таблицата и поради това футболистите са неуверени в себе си. Всички, които работим тук, осъзнаваме отговорността да представляваме този огромен клуб с толкоз доста почитатели. Единственото нещо, което можем да създадем, е да продължаваме да работим крепко. Простият метод да промени нещата е да реализираме положителни резултати. Остават четири мача до края на първата част от шампионата и би трябвало да вземем допустимо най-вече точки “, сподели още старши треньорът на Ботев.

„ Пропуснахме голям късмет да отворим разлика с отборите, които се намират на дъното в класирането. Трябва да бъдем по-спокойни и да осъществяваме ситуациите, които сътворяваме. Достигането на седмото място на този стадий наподобява извънредно мъчно. Осъзнаваме какво е ситуацията и ще се опитаме да го подобрим. Феновете са сърцето на този клуб. Искаме тяхната поддръжка, само че разбираме, че би трябвало да играем добре, с цел да ги зарадваме. Това е елементарното предписание във футбола. Всички в моя щаб работим, с цел да намерим правилните решения, да реализираме победи и да радваме почитателите “, приключи Бруно Балтазар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР