Старши треньорът на Борусия Дортмунд - Един Терзич, иска от

...
Старши треньорът на Борусия Дортмунд - Един Терзич, иска от
Коментари Харесай

Терзич: Заслужвахме да загубим в Лондон, предупредени сме

Старши треньорът на Борусия Дортмунд - Един Терзич, желае от тима си интензивна игра и победа в домакинство против отбора на Кьолн в 25-ия кръг на Бундеслигата. Борусия заема второ място във краткотрайното класиране с 50 точки, на две зад водача Байерн Мюнхен.

„ Мисля, че бяхме предизвестени задоволително от първия ни мач за сезона и в последните години. Трябва да играем интензивно и да напуснем терена като спечелили “, съобщи Терзич на конференцията преди дуела.

Той заяви, че капитанът Марко Ройс е възобновил тренировки и се завръща в състава. Вратарят Грегор Кобел е бил с простуда, само че през днешния ден ще тренира с останалите, а Емре Джан ще пропусне мача поради насъбрани жълти картони.

„ Мускулната травма на Кобел е под надзор. За Юлиан Брандт обаче мачът в събота идва прекомерно скоро. Той продължава възобновяване си. Салих Йозджан е вид за заместител на Емре Джан “, изясни Терзич.

Наставникът на немския клуб се върна и към провалянето от Челси в Шампионската лига. „ Заслужавахме да загубим в Лондон, само че дербито с Шалке 04 беше друго. Представихме се добре през първото полувреме, само че не бяхме изцяло удовлетворени от второто. Искам да се оправяме по-добре “, приключи Един Терзич.

Автор: Кремена Младенова/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР