Старши треньорът на Берое Бойко Миленков отново не беше очарован

...
Старши треньорът на Берое Бойко Миленков отново не беше очарован
Коментари Харесай

Бойко Миленков: Имам много забележки

Старши треньорът на Берое Бойко Миленков още веднъж не беше удивен от представянето на тима си в отбранителен проект, този път при успеха над Ямбол със 102:86 в среща от 24-ия кръг на НБЛ.
 Победа №11 за Берое в НБЛ Победа №11 за Берое в НБЛ
„ Не мога да не съм удовлетворен от успеха единствено по себе си като победа. Тя ни дава самочувствие и ненапълно успокоение. Но като игра, като взимане на решения имам доста забележки. Особено колкото за нашата феноменална отбрана. Отворихме мача някак без сила. Нито бяхме нападателни, нито съсредоточени, изключително, както споделих в отбрана. Все отново самостоятелната класа на нашите състезатели даде разлика в хода на мача и съгласно мен справедливо спечелихме.

Новият ни играч Пюрифой се включи сполучливо, макар че е на 3 тренировки. Създава ми чувството за екипен състезател, което е положително. Мисля, че публиката остана удовлетворена от успеха и някои осъществявания в мача. Предстои ни тежко посещение в Плевен, където ще срещнем мощно окуражените домакини и много познати лица ", сподели Миленков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР