Starfield изглежда не се оказа точно това, което са очаквали

...
Starfield изглежда не се оказа точно това, което са очаквали
Коментари Харесай

Геймър назова големия проблем на Starfield

Starfield наподобява не се оказа тъкмо това, което са очаквали мнозина. А тези упования бяха големи освен поради положителните маркетинг тактики на Bethesda, само че и поради това, че играта е първото автентично заглавие на известното студио от 25 години насам. Наскоро в Reddit се появи обява на участник в формалната тематика на играта в мрежата, която получи над 6000 лайкове и предизвика полемика с над 1000 коментара.

„ Най-големият проблем в действителност е сюжета “ на thedudester125 провокира необятна известност в последните дни, като десетки геймъри го поддържат в това, което написа.

„ Бих могъл да преглътна какъв брой безполезни са корабите или какъв брой еднообразна е средата, в случай че имаше забавна история и персонажи. Но, боже, какъв брой зле е написана (играта) “, написа той и продължава:

„ NPC-тата са действително идентични. Всички те са скучни карикатури на изтъркани архетипи, направени по-добре в други игри. Мога да не преставам още и още, само че твърдо имам вяра, че толкоз доста от проблемите на играта щяха да са простими, в случай че Bethesda бяха наели най-малко приблизително надарени студенти по креативно писане вместно гимназистите, на които очевидно са трансферирали задачата по писането “, продължава thedudester125. Мнозина са тези, които утвърждават написаното от него и допълват мнението му със личните си разочарования от играта.

„ Диалогът в Starfield е ненужен. Всеки избор е еднакъв в 99% от случаите. Това е заблуда за избор и в този смисъл бих предпочел да бяха озвучили разговорите и да избират вместо мен “, написа различен участник в полемиката.

Reddit обаче не е единственото място, където геймърите показват намерено мнението си за играта. GamingBolt предават, че Starfield набира от ден на ден негативи измежду потребителите на Steam, като от последните 7 540 ревюта, позитивните са по-малко от една трета (28%), оставяйки играта с „ преобладаващо отрицателни “ реакции в последните дни, а общата оценка към този момент е „ смесена “. Изданието добавя, че върха за по едно и също време играещи за 24-часов интервал на Starfield (14 900) е по-слаб от този на две други огромни игри на студиото – The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition (29 092 човека) и Fallout 4 (20 679).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР