Стара Загора. Есенната обработка на тревните площи против кърлежи в

...
Стара Загора. Есенната обработка на тревните площи против кърлежи в
Коментари Харесай

Стара Загора: Есенната обработка против кърлежи в града започва на 8 септември 2017г.

Стара Загора. Есенната обработка на тревните площи срещу кърлежи в детските и обществени заведения, паркове, детски площадки и публични здания на територията на град Стара Загора ще стартира на 8 септември т.г., оповестяват от пресцентъра на Община Стара Загора. Дезакаризацията на общата повърхност от 413 444 кв.м. ще се прави по едно и също време от 3 екипа, а в детските и обществените заведения от два екипа.
Обработката на тревните площи в селата ще се извърши при започване на м. септември 2017г. Със заповед № 10-00-639/20.04.2017 година на кмета на Община Стара Загора са избрани длъжностни лица, които да наблюдават за осъществяването на дейностите и да участват при осъществяването и приемането на работата за съответните обекти. Фирмата реализатор е Д.Д.Д.-1 ООД, София, а препаратът за обработка е Бандит 10 ЕВ.
Графикът за обработка и информация за препарата, с който ще се прави обработката, са изпратени за информация и надзор до РЗИ Стара Загора.
Създадена е организация за окосяване на площите, подлежащи на обработка от съответните административни бюра, звено „ Озеленяване “ и шефовете на съответните детски и обществени заведения. Община Стара Загора си резервира правото за промени в графика при съществуване на несъответствуващи климатични условия, за което ще бъде подадена навреме информация на уеб страницата на общината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР