Срещу сина на бизнесмена Миню Стайков - Стайко, който бе

...
Срещу сина на бизнесмена Миню Стайков - Стайко, който бе
Коментари Харесай

"Отвлеченият" син на Миню Стайков го загази здраво

Срещу сина на предприемача Миню Стайков - Стайко, който бе арестуван в сряда вечерта в брониран автомобил с въоръжени мъже, са повдигнати две обвинявания - за полицейско непокорство и за подправен сигнал на тел. 112, оповестяват от държавното обвиняване.

Под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура се води досъдебно произвеждане, по което след отчет на материалите на наблюдаващия прокурор, е привлечено като обвинен лицето Стайко М. С., за това, че незаконно е попречил на органи на властта да изпълнят отговорностите си, както и за това, че е предал на народен телефон 112 погрешно повикване, надлежно закононарушения по чл.270, ал.1 и чл.326, ал.1 от Наказателен кодекс.

Постановено е задържането на обвинения за период до 72 часа, като на 07.12.2019 година същият следва да бъде наведен в СРС, с оглед разглеждане на искане за взимане на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

Както БЛИЦ заяви , когато бронираната му кола била спряна от органите на реда, синът на Миню Стайков се обадил на 112 и изненадващо оповестил, че го отвличат.

Номерът с "отвличането " очевидно му е запазена марка, тъй като при започване на предходната година, когато бе арестуван, той разгласи, че е бил пребит и отвлечен. Нещо, което не бе доказано от оперативните служби за сигурност и Министерство на вътрешните работи. Тогава номерът мина и в композиция с добре направена здравна експертиза той не остана в килията, а под "домашен арест ".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР