Сръбският тенисист Новак Джокович обжалва повторното анулиране на австралийската си

...
Сръбският тенисист Новак Джокович обжалва повторното анулиране на австралийската си
Коментари Харесай

Джокович обжалва, остава в Австралия поне до неделя |

Сръбският тенисист Новак Джокович апелира повторното отменяне на австралийската си виза. Тя беше отнета през днешния ден с решение на министъра по имиграционната политика Алекс Хоук.

За първи път международният номер 1 остана без виза при идването си в Мелбърн за присъединяване на Откритото състезание на Австралия на 6 януари. Тогава федерален съд реши в негова изгода поради процедурни нарушавания. Обжалването се гледа в същия съд, още веднъж от магистрата Антъни Кели.

След чуването на юристите на Джокович и държавното управление той реши да спре депортацията на сърбина до края на процедурата. Той няма да бъде арестуван до изявлението в Министерството на имиграцията, което е планувано за 8 сутринта в събота (полунощ българско време).

След това съпроводен от двама гранични служители на реда той ще бъде отведен до адвокатската фирма на своите юристи. В неделя сутринта той би трябвало да бъде върнет там, а в 10 сутринта локално време той още веднъж ще се изправи пред арбитър Кели, с цел да научи ориста си.

През останалото време той ще бъде арестуван на неназовано място, с цел да не стават “медийни циркове ” по думите на юристите му.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР