Сприхави, инатливи, не понасят критика или чуждо мнение! Не могат

...
Сприхави, инатливи, не понасят критика или чуждо мнение! Не могат
Коментари Харесай

Топ 5 на зодиите с най-труден характер!

Сприхави, инатливи, не понасят рецензия или непознато мнение! Не могат да отстъпват или да вършат взаимни отстъпки. Напук на някого могат даже да извърнат света! Това не постоянно на отрицателни черти в живота, само че с тях мъчно се живее… Който си има алъш-вериш с представител на някой от идващите зодии, би трябвало да е подготвен да се оправя с един доста сложен темперамент.

5. Козирог
Винаги самостоятелен – може да върви против мнението на всички. Инатът му е голям, също като рогата. Не може да го накарате да направи нещо, което не желае! Общуването с него е мъчно, тъй като не харесва множеството хора (не ги приема на равнището си) – комуникира с тях от досада или по обвързване. Той е същински работохолик, по тази причина интимните му сътрудници би трябвало да го одобряват още първоначално. Много сложен сътрудник – с него би трябвало да се вършат десетки взаимни отстъпки дневно!

4. Водолей
Изглежда занимателен, пресен, забавен, само че единствено на пръв взор. Когато се опознае от близко, нещата се трансформират. Те са привикнали да бъдат „ черната овца “ – постоянно разнообразни, ексцентрични, предизвикателни, с държание, което споделя „ Всички останали са смешни и не могат да живеят същински! “ Водолеите са доста свободолюбиви, държат да вършат каквото си желаят. Когато му се постанова мнение, той наподобява, че се съгласява, само че отново ще направи, каквото реши. Почти невероятно е един Водолей да бъде обуздан!

3. Близнаци
Познаваме ги като радостни, лъчезарни, бъбриви, само че въпреки всичко имат неукротим темперамент. Трудно е да се задържи ползата им изключително в интимните връзки. Имат особена защитна реакция – преструват се на безразлични, даже жестоки. Изглежда, че отразяват мнението ви, само че в действителност не е по този начин – то просто не е значимо за тях. Стздават усещане за разбрани хора, само че държат да стане на тяхното непременно! Истински подла зодия!

2. Овен
Изпулс, конфлик и безпардонност. Споспбност да срутен душевен човек единствено за ден! Не мислят за следствията, бълват по 10 обидни думи в секунда… Мнението на хората не ги интересува, другите бъркат, а те са прави. Иначе имат големи условия към хората към себе си. Често демонстрират егоизма си, само че не го признават. Могат да изплатят виновността си, само че не и да признаят грешките си. Почти невероятно е да се схванеш с Овен. Дори и да успееш, това ще е единствено за няколко дни.

1. Скорпион
Зодия, която взима каквото изиска, без да се преценява с другите – крал на сложните характери! Имат нечовечен и афектиран език, отмъстителни са, имат голямо его и нямат никакво предпочитание да правят отстъпка. Към сътрудниците си са изключително страшни – мощно ревностни, завладяващи, безпощадни. Могат да санкционират половинката си за несъществуващи прегрешения, отнасят към хората като със своя благосъстоятелност. За да живееш с тях, би трябвало да можеш да преглъщаш, да се съгласяваш с тях, само че се подготви – връзката със Скорпион може да остави прочувствени контузии за цялостен живот!

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР