Спортист номер 1 на България за 2022 година Александър Везенков

...
Спортист номер 1 на България за 2022 година Александър Везенков
Коментари Харесай

Александър Везенков след края на сезона с Олимпиакос: Благодаря на всички

Спортист номер 1 на България за 2022 година Александър Везенков направи къса равносметка на миналия сезон с гръцкия Олимпиакос, като благодари на съотборниците си и почитателите на отбора.

" Спомняйки си за този паметен сезон, съм признателен на съотборниците си, треньорите и цялата организация Олимпиакос, както и несъмнено, на фамилията ми за тяхната невероятна поддръжка ", написа българският баскетболист в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм.

" Също по този начин на нашите изключителни почитатели, чиято сила и пристрастеност бяха движещата мощ зад нашия триумф. Борихме се дружно, печелихме и постигнахме страхотни неща. Освен това плакахме и вкусихме загубата, само че тези моменти ни трансфораха в непреклонен екип. Станахме по-силни и по-решителни. Успехът е освен дестинацията, а пътуването на един тим, който в никакъв случай не се предава. Благодаря на всички ", добави Везенков.

Българинът има контракт с Олимпиакос до 2025 година, само че през лятото му следва да вземе решение за бъдещето си и дали да се насочи към Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада, където правата му се държат от тима на Сакраменто Кингс.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР