Спорещата фигура, Артър Хейс, съосновател на BitMEX и опитен играч

...
Спорещата фигура, Артър Хейс, съосновател на BitMEX и опитен играч
Коментари Харесай

Решенията на Фед няма да повлияят на бъдещето на Биткойн – Артър Хейс

Спорещата фигура, Артър Хейс, съосновател на BitMEX и умел състезател в криптосферата, твърди, че Биткойн (BTC) има капацитета да усили цената си без значение от решенията на Федералния запас на Съединени американски щати по отношение на повишението на лихвените проценти.

Хейс счита , че с времето ще става все по-очевидно, че “ ” на средства в облигации е неблагоразумен ход. Той твърди, че ще има видимо пренасочване на “ на ” към постоянни финансови активи.

Активи като Биткойн , значими софтуерни акции и акции за изкуствен интелект, както и продуктивни аграрни земи, са на път да изпитат непрестанен напредък, което озадачава болшинството от обичайните финансови анализатори.

Според Хейс те ще се объркат, когато видят, че Биткойн резервира позициите си, изключително когато деликатно изследват пазари, които наподобяват манипулирани заради контрола на Фед върху придобиването на активи, като да вземем за пример доходността на TIPS (U.S. Treasury Inflation-Protected Securities) – която видимо демонстрира позитивна, възходяща наклонност.

Той твърди, че по-рисковите активи като BTC остават прелъстителен избор за вложителите, като се има поради, че държавното управление на Съединени американски щати продължава да харчи, което води до понижаване на доходността на държавните облигации, добавяйки:

Професионалният път на Хейс е белязан от несъгласия. През миналата година някогашният основен изпълнителен шеф на BitMEX, дружно със своя сътрудник Бенджамин Дело, се призна за отговорен за нарушение на Закона за банковата загадка, като умишлено е пренебрегнал основаването на протоколи за битка с прането на пари на своята борса.

В резултат на последвалото правосъдно решение Хейс бе наказан на шест месеца домакински арест и две години пробация, съчетани с санкция от $10 милиона.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР