Специално за auto-press.net от Юта Бернхард,Global Press, Амстелвеен Mitsubishi Motors

...
Специално за auto-press.net от Юта Бернхард,Global Press, Амстелвеен Mitsubishi Motors
Коментари Харесай

Нов Mitsubishi Colt тръгва на пазара

Специално за auto-press.net от Юта Бернхард,Global Press, Амстелвеен

Mitsubishi Motors представr новия Colt, който е позициониран във значимия B сегмент на европейския пазар. Имах опция за пръв взор към модела при представянето му в Амстелвеен, Холандия. Пазарното стартиране е планувано за есента на 2023 година Разработен особено за Европа, новият Colt предлага усъвършенствани технологии за задвижване, в това число хибридно задвижване (HEV) и най-новите системи за подкрепяне на лидера и сигурност.

„ След стартирането на пазара на новия ASX през април тази година, новият Colt освен бележи завръщането на Mitsubishi Motors в европейския сегмент на дребните коли, само че и завръщането на емблематично за марката име “, сподели Франк Крол, президент и основен изпълнителен шеф на Mitsubishi Motors Europe.

Модерният дизайн - както извън, по този начин и от вътрешната страна – радва окото. Дори в случай че основата на колатар е основана на Renault Clio, Colt има своя лична ДНК. Извитата предница е обрамчена от LED осветяване. LED дневните светлини му придават хубав светлинен автограф, който се вписва в дизайна Dynamic Shield на Mitsubishi Motors. При по-високите равнища на съоръжение дневните светлини са ситуирани под фаровете.

Новият Colt предлага финна фигура в профил. Пропорциите са хармонични и демонстрират, че мъникът се усеща вкъщи си в градска среда. Надписите Colt и Mitsubishi са изписани откъм гърба. Колата с предлага в пет цвята - ониксово черен металик, изгревно алено, кралско синьо, вулканично сиво и арктически бяло.

Предлагат се и четири разнообразни равнища на съоръжение: Inform, Invite, Intense и Instyle. Лесната за схващане структурирана гама модели предлага образни промени в цялостния външен темперамент посредством набор от варианти за цвят и джанти, за огледала, декоративни лайстни, заден спойлер и отбрана на дъното, 15-инчови стоманени, 16- и 17-инчови лети джанти.

Предлага се и необятна гама от аксесоари за всички разновидности на съоръжение. От въртящ се теглич на ремарке, кутия на покрива или сменяема облицовка на багажника - има вярната алтернатива за всяко условие.

Базовият модел има 1,0-литров, трицилиндров, бензинов мотор с петстепенна механична скоростна кутия и мощ от 49 кВт/67 к.с. За клиентите с по-високи условия за продуктивност, Colt разполага с 1,0-литров, трицилиндров, турбо бензинов мотор с мощ 67 кВт/91 к.с., който е комбиниран с шестстепенна механична скоростна кутия.

За да отговорят на възходящото търсене на изключително ефикасна подвижност, японците идват на европейския пазар с цялостно хибридно задвижване (HEV). То комбинира 1,6-литров бензинов мотор с автоматизирана многорежимна трансмисия и по този метод реализира систематична мощ от 105 кВт /143 к.с. Хибридната система комбинира 36 кВт електрически мотор, високоволтов запалител генератор и 1,2 кВтч батерия за поддържане на мотора с вътрешно горене.

Всички мотори ще бъдат налични от есента на 2023 година Гаранцията на производителя е пет години за пробег до 100 000 километра, цели 12 години против ръждясване и пет години за помощ при щета. Крайната цена за базовия модел към момента не е оповестена.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР