За моделната година 2025 Land Rover Defender ще получи цяла

...
За моделната година 2025 Land Rover Defender ще получи цяла
Коментари Харесай

Land Rover Defender 2025 е с повече лукс

За моделната година 2025 Land Rover Defender ще получи цяла гама от нововъведения, които ще обезпечат още по-голям избор и в допълнение ще усилят комфорта. Поколение 2025 включва, наред с други неща, новия, изключително прелъстителен Defender 110 Sedona Edition, до момента в който Defender 130 включва опционални седалки със специфичен комфорт.

Новият интериорен пакет Signature също значи първокласен прогрес на всевъзможен терен. Препоръчителната цена на дребно за Defender моделна година 2025 стартира от 66 000 евро. Докато новият интериорен пакет Signature в допълнение покачва равнището на комфорт в поколението 2025 Defender, „ капитанските “ седалки, които също се оферират неотдавна в Defender 130, съставляват доста специфичен детайл на разкош.

Тази алтернатива включва две извънредно комфортни и идеално завършени самостоятелни седалки от първокласен клас на втория ред, оборудвани с подлакътници от двете страни и практични крилати подглавници. Двете седалки също отварят комфортен, необятен проход към седалките на третия ред.

Defender 110 Sedona Edition черпи ентусиазъм от богатия на желязо пясъчник в Седона в американския щат Аризона. Наситеночервеният материал характеризира пейзажа там и значи подкана за премеждие измежду спираща дъха естествена хубост с дребни, съзнателни бягства от всекидневието.

Разширеният Black Pack с разнообразни детайли в лъчисто Gloss Black основава атрактивен контрастност с боята Sedona Red в новото издание - надпис „ Defender “, лента на радиаторната решетка и отбрана против вклиняване начело и откъм гърба. 22-инчовите алуминиеви джанти също са боядисани в Gloss Black, до момента в който капакът на аварийното колело е в цвета на купето.

Досега аленият цвят Sedona беше непокътнат за Defender 130 - Defender 110 Sedona Edition се предлага единствено за една година. Новото Sedona Edition обаче предлага още повече акценти, защото моделът може да бъде в допълнение модернизиран и персонализиран с опционалния Sedona Red Pack. Опционалният пакет включва стикер върху предния похлупак, изобразяващ топографията на Sedona, като ясна индикация за неудържимия темперамент на модела и приключенския дух на неговите притежатели. Външен непряк багажник Sedona Red побира мокри облекла и мръсна екипировка, когато е належащо, до момента в който интегриран въздушен компресор и портативна система за разчистване също служат добре при авантюристичен турове.

Новият пакет Signature Interior Package включва цялостна гама от усъвършенствания на интериора на Defender, в това число седалки, тапицерии и материали - за още по-отличителна атмосфера. Новият опционален пакет може да се комбинира с всички разновидности на каросерията и е част от общоприетото съоръжение на моделите Defender X и V8, до момента в който може да се резервира като алтернатива за Defender Dynamic HSE.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР