Kia обяви цените и подробностите за оборудването на фундаментално преработения

...
Kia обяви цените и подробностите за оборудването на фундаментално преработения
Коментари Харесай

Новото Kia Picanto тръгва от 16 690 евро

Kia разгласи цените и детайлностите за оборудването на фундаментално модифицирания Picanto. Малката кола ще бъде показана през моделната година 2025 с поразително изменен челен и заден тип, характеризиращ се с новата дизайнерска философия на Kia „ Opposites United “. Цветовата палитра на Picanto е освежена с три нови тона - сигнално алено, опушен наследник металик и авантюристичен зелен металик. Стандартното съоръжение включва, наред с други неща, навигационна система, онлайн услугите Kia Connect и климатик.

На борда има нови високотехнологични детайли, от предизвестие за преден конфликт с функционалност за завиване и деен помощник за мъртва зона до LED фарове. Въпреки компактните си външни размери (дължина: 3605 мм, плюс 10 мм), Picanto има необятен интериор и до 1010 литра място за предпазване (със сгъната облегалка на задната седалка). Това го прави подобаващ и за семейства, които се нуждаят от пълностоен втори автомобил, съгласно производителя.

Бензиновите мотори от 1,0 и 1,2 литра към момента са налични за задвижване (46/58 кВт или 63/79 к.с.), като и двата се оферират и с автоматизирана ръчна скоростна кутия (в взаимозависимост от версията).

Ревизираният модел се предлага в четири версии, в това число несъмнено спортната Picanto GT-Line. В допълнение, лимитираните специфични модели “Launch Edition ” с извънредни детайли ще бъдат препоръчани при стартирането на пазара за Spirit и GT-line. Всички версии могат да бъдат поръчани в този момент, като първите доставки ще се осъществят през юли 2024 година Цените стартират от 16 690 евро и, както нормално за марката, включват 7-годишната гаранция на производителя на Kia.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР