Спечелването на олимпийско злато е най-важният момент в моя живот,

...
Спечелването на олимпийско злато е най-важният момент в моя живот,
Коментари Харесай

Гизин: Проведох идеален слалом в най-важния момент


Спечелването на олимпийско злато е най-важният миг в моя живот, показа Мишел Гизин след изненадващия й успех в комбинацията на Зимните игри в Сочи. 24-годишната швейцарка изпревари американката Микаела Шифрин (+0.97) и сънародничката си Уенди Холденер (+1.44).

Така тя повтори достижението на сестра си Доминик Гизин, която стана златна медалистка в спускането в Сочи преди 4 години.

"Удивително е да съм на подиума дружно с такива страхотни скиорки. Знаех, че би трябвало да проведа слалома на живота си, с цел да имам шансове за орден. Радостна съм, че открих ритъма си. Цял сезон съм се стремила към подобен опит и той се случи в идеалния миг. Толкова съм щастлива, смаяна, това е същинско безумство. Все още не съм осъзнала, че съм победителка. Това са 20-те най-безумни часове в живота ми. Този сезон имах компликации в слалома, само че през днешния ден всичко се получи чудесно. Сестра ми завоюва злато в Сочи, в този момент можем да честваме дружно, само че това ще се случи по-късно, защото предстоят още три седмици Световна купа. Вече ми липсват къщата, сиренето и шоколада. Със сестра ми в никакъв случай не съм имала съревнование. Когато тя завоюва злато, това беше най-важният миг в моя живот, а в този момент е най-важният и за двете. Но нейното злато постоянно ще остане преди всичко. Тя ме накара да допускам, че мога в действителност да се наредя измежду звездите. Днес това се получи. Вчера бях малко нервна в спускането и усещах напън, защото желаех да защитя купата на сестра ми от Сочи. Исках да се преборя за орден, само че приключих едвам осма", сподели още Мишел Гизин. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР