Социалните мрежи са част от живота ни, което означава, че

...
Социалните мрежи са част от живота ни, което означава, че
Коментари Харесай

Новата функция на Instagram

Социалните мрежи са част от живота ни, което значи, че би трябвало да се развиват. Точно това прави и Instagram, а обществената мрежа се похвали, че към този момент има над 1 милиард консуматори .

 Instagram приготвя нова функционалност
Instagram приготвя нова функционалност

С цел повишение на сигурността

Бързите темпове, с които се развива допускат и прибавянето на нови функционалности. Точно такава към този момент е налична в Instagram , само че не става въпрос за ефектни филтри, а за телевизия.

 Снимка 363709

Но не би трябвало да си представяме ефирен канал, а функционалност, която ни дава опция да гледаме по-дълги видеа. Това много ни припомня на YouTube и явно ще се опита да отнеме от потребителите на платформата за видео шерване.

Публикация, споделена от Instagram (@instagram) на Юни 20, 2018 в 11:10 PDT

Приложението се споделя IGTV и към този момент попада в Instagram, само че може да бъде изтеглено и настрана. То ни дава опция да гледаме дълги видеоклипове отвесно, без да е нужно да обръщаме устройство. Максималната дълготрайност на клиповете е един час.

 Платената услуга на YouTube се разраства
Платената услуга на YouTube се разраства

В кои страни е налична YouTube Premium

Когато натиснем бутона, видеата стартират да се възпроизвеждат автоматизирано и са групирани по секции: За вас , Последвано , Популярни и Продължаване на гледането . Най-хубавото е, че към този миг обществената мрежа не е планувала в новата функционалност да се демонстрират реклами.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР