Социалните мрежи не са това, което бяха. А с тях

...
Социалните мрежи не са това, което бяха. А с тях
Коментари Харесай

SMS-ите, които ще го изкарат извън релси

Социалните мрежи не са това, което бяха. А с тях и известията към този момент са радикално разнообразни.

Кои обаче са уместни и кои не? Защото има моменти, в които не съумяваме да получим стремежи отзив с обещано известие и се чудим за какво е по този начин.

Момчетата обаче бяха по този начин общителни да ни оказват помощ и да ни разяснят по какъв начин одобряват избрани sms-и, кое ги стряска и кое ненавиждат.

“Трябва да поговорим ”

Това е фразата, която мъжете несъмнено ненавиждат най-вече. Те се стресират даже да им я “сервирате ” очи в очи, пък да не приказваме, в случай че е посредством известие. Това ще ги накара да се чудят през целия ден какво става и къде са сгафили. Може да се случи по този начин, че даже да си признаят нещо, за което даже не подозирате.

“Защо не пишеш? ”

Срещате мъж, който след първото/второто/третото ви виждане не ви написа няколко дни. Ако му изстреляте този sms, то вие по всевъзможен метод показвате какъв брой несигурна сте в себе си и в своето омагьосване. Замислете се, че и мъжете работят, виждат се близки и другари, спят, имат проблеми и не могат нон-стоп да ви пишат. Те не обмислят всяка наша дума, за разлика от нас, девойките и надлежно си е в реда на нещата да ни звъннат/пишат, когато се освободят.

 SMS-ите, които ще го изкарат отвън релси

“Видях, че си го прочел ”

Тази нова функционалност на Viber, Фейсбук може единствено да ни докара непотребни нерви. Защото даже мъжът насреща да е видял известието ви, то не е несъмнено, че той може да реагира незабавно. Все отново работи и има и собствен живот. А с сходно известие вид “забележка ” единствено ще го изнервите и е по-вероятно да го накарате да се отдръпне. В такива моменти просто си представете, че сте писали на най-хубавата си другарка и по какъв начин бихте реагирали тогава. Ще я разберете и няма да я пришпорвате, нали?

Фразите, които издават, че мъжът е престанал да ви обича

“Къде си? ”

Още едно известие, което пъклен доста би подразнило един мъж. А и една жена! С сходен sms вие надали не налагате някакъв тип надзор (дори това да не е вашето желание), който несъмнено не би се понравил на отсрещната страна. В подобен миг е доста евентуално да не получите противоположен sms и мъжът да се отдръпне от вас.

Усмивка

Много постоянно, когато желаеме да заговорим даден мъж, ние изпращаме усмихнато дребосъче, което се оказва, че ги обърква. Защото мъжете го възприемат като безсмислено и не рабират какво тъкмо желаете да им кажете. Да, ние сме от Венера, мъжете са от Марс. И надлежно не приказваме на един език. Така че, в случай че желаете да го заговорите, действайте. Но не с емотиконки, а с думи и директни въпроси, ребром.

 SMS-ите, които ще го изкарат отвън релси

“Малко ще закъснея ”

“Колко, по дяволите? ”, си мисли той, тропайки нервно с крайник. Ако не желаете да видите мъжа да е тотално раздразнителен като стигнете на срещата, то не му пращайте сходно известие. По-добре уточнете с какъв брой тъкмо ще закъснеете и гледайте да не са повече от 10 минути.

Как да спорим, без да разрушим връзката си

Без отговор

Когато той ви е попитал нещо или пък ви е пратил известие, на което е хубаво да отговорите, направете го. Освен в случай че не ви е ядосал пъклен доста и в този момент да му се сърдите. Ако не е сгафил и не го наказвате с безмълвие, то възпитанието повелява да бъдете общителна и да отговорите. И гледайте да го сторите най-много до няколко часа откакто сте получили sms-а.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР