ГРИЙН БЕЙ, Уисконсин (AP) — Куотърбекът на Грийн Бей Пакърс

...
ГРИЙН БЕЙ, Уисконсин (AP) — Куотърбекът на Грийн Бей Пакърс
Коментари Харесай

Джордан Лав от Пакърс мълчи по отношение на преговорите за договор, като същевременно се фокусира върху това как може да надгради успеха си

ГРИЙН БЕЙ, Уисконсин (AP) — Куотърбекът на Грийн Бей Пакърс Джордан Лав не разрешава неуреденото естество на неговия контракт договарянията му пречат да се причисли към съотборниците си за проведени отборни действия тази седмица.

Love се готви да навлезе в последната година от контракта си, откакто усъвършенства запасите си експоненциално, като изведе най-младия тим на NFL до плейофите в първия си сезон като новак.

„ Това е просто нещо, което постоянно съм правил, пробвайки се да бъда тук, да накарам повторенията, да накарам работата с момчетата и просто да стартира да построявам тази химия и да се приготвям за сезон “, сподели Лав.

25-годишният Лав подписа едногодишно удължение през май предходната година, което включваше 13,5 милиона $ обезпечени пари с още 9 милиона $ тласъци. Увеличението на Лав в края на сезона през предишния сезон допуска да му донесе астрономическо нарастване, когато подпише новия си контракт.

За съпоставяне, Джаред Гоф от Детройт се съ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР