ВАШИНГТОН (АП) — Бившият съветник по националната сигурност Робърт О'Брайън

...
ВАШИНГТОН (АП) — Бившият съветник по националната сигурност Робърт О'Брайън
Коментари Харесай

Бивш съветник и посланици на Тръмп се срещнаха с Нетаняху, докато войната в Газа обтяга връзките между САЩ и Израел

ВАШИНГТОН (АП) — Бившият консултант по националната сигурност Робърт О'Брайън във вторник сподели, че той и двама посланици на Съединени американски щати, които са служили в администрацията на Тръмп, са се срещнали с израелския министър-председател Бенямин Нетаняху и други публични лица от страната.

Джон Раколта, който е служил при Тръмп като дипломат в Обединените арабски емирства, и Ед Макмълън, който е бил дипломат в Швейцария, участваха в срещата. Ройтерс заяви първи за срещата.

Бившият президент Доналд Тръмп е хипотетичният претендент за президент на Републиканската партия през 2024 година, който оспорва преизбирането на президента Джо Байдън. О'Брайън уведоми администрацията на Байдън за пътуването, защото то е рутинно за някогашни висши чиновници.

Срещата се състоя, когато връзките сред Съединените щати и Израел доближиха ниска точка поради решението на Байдън да спре доставката на тежки бомби. Той предизвести, че други разпореждания също могат да бъдат спрени, в случай че Израел предприеме широ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР