Софийският апелативен съд отхвърли жалба на втора инстанция срещу решението

...
Софийският апелативен съд отхвърли жалба на втора инстанция срещу решението
Коментари Харесай

Зимните сараи на Гайтански пак опазени от съда

Софийският апелативен съд отхвърли тъжба на втора инстанция против решението предходната година, с което така наречен " Зимни сараи " на Румен Гайтански - Вълка бяха оповестени за ремонт на работилница.

Имотът в околност " Авала " на брега на бент. " Искър " е без позволение за строителство, открито още през 2020 година от ДНСК и регион " Панчарево ", които не откриват такова. Но отбраната твърди, че става дума за спешен ремонт - на към този момент съществуваща работилница, макар че постройката наподобява видно повече на вила.

Гайтански някогашен притежател на компанията за сметосъбиране на София - " Волф " и апетитен за един от най-близките и доверени хора на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

На първа инстанция през декември Гайтански завоюва делото. Сега същата съдийка - Ева Пелова - е отсъдила, че решението не може да се апелира от основния проектант на София Здравко Здравков, защото той е страна в производството, която не е взела участие в разгледане на делото на първа инстанция. Затова и жалбата е без съображение и няма да се преглежда.

Само че делото стартира точно поради заповед на Здравков да се бутнат " Сараите " на Вълка още предходната година - тъй като са противозаконни.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР