Софийският апелативен съд остави окончателно в ареста Ивет Стайкова, обвинена

...
Софийският апелативен съд остави окончателно в ареста Ивет Стайкова, обвинена
Коментари Харесай

Внучката на Виолета Донева остава окончателно в ареста за убийството на баба си

Софийският апелативен съд остави дефинитивно в ареста Ивет Стайкова, упрекната за убийството на баба си - актрисата Виолета Донева.
Още по темата
Инцидентът стана в края на октомври в дома на 81-годишната жена.

Прокуратурата твърди, че по делото има задоволително доказателства, в това число и ДНК експертиза, които удостоверяват обвинителната теза.

Пред градския съд юристите на Стайкова обявиха, че дванадесетокласничката злоупотребява с опиати от 14-годишна като има и няколко престоя в клиники. Направила е и хипотетичен опит за самоубийство, като се е хвърлила на линиите на метространция " Европейски съюз ".

" Искам да пребивавам и да изучавам. Животът е пред мен. Ще пребивавам при някогашния ми другар или при майка ми ", сподели Стайкова пред съда през днешния ден.

Според апелативните съдии най-подходящо е младата жена да остане в ареста. Решението е дефинитивно.

Актрисата Виолета Донева бе открита мъртва в дома си в столичния квартал " Изток " в края на октомври. Сигналът до 112 е подаден от нейни съседи, които забелязали, че от няколко дни не е излизала от у дома. За да влязат в жилището, служителите на реда са разрушили вратата. По тялото на актрисата е имало следи от принуждение.

Ивет Стайкова беше привлечена като обвинена за това, че съзнателно е умъртвила Виолета Донева, като я наранявала неведнъж с нож по главата, шията и гръдния панер. Това е довело до остра кръвозагуба, вследствие на което настъпила гибелта ѝ.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР