Софийският апелативен съд намали присъдата на наркомана Стефан Станев, който

...
Софийският апелативен съд намали присъдата на наркомана Стефан Станев, който
Коментари Харесай

Убиецът на Виола бил добър характер, намалиха му присъдата

Софийският апелативен съд понижи присъдата на наркомана Стефан Станев, който умъртви по изключително нечовечен метод обичаната си Виола със стик за голф и два ножа, с съвсем три години.

Втората правосъдна инстанция реши преди броени дни той да лежи в пандиза 22 години и половина, а присъдата към момента не е оповестена публично, разкри в. „ Телеграф “.
В края на предходната година гражданските магистрати пратиха Стефан за 25 години зад решетките. Причината бе, че се призна за отговорен, съгласи се с всички обстоятелства от обвинителния акт и изиска кратко правосъдно разследване. В подобен случай наказването по закон се понижава с 1/3 и той може да получи най-много 30-годишна ефикасна присъда.

В претекстовете си апелативният съд е изтъкнал, че Стефан има положителни характеристични данни и също по този начин няма заплаха да се укрие.
На 15 март килърът на красивата студентка Виола изнагля брутално като изиска от Софийския апелативен съд (САС) по-лека присъда. „ Измина съвсем една година, откогато предизвиках гибелта на Виола. Няма и един ден, в който да не се разкайвам за това. Искам да споделя една поговорка – животът се ражда и животът умира ”, съобщи пред САС през вчерашния ден Станев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР