София. Председателят на ПП АБВ Румен Петков беше официален гост

...
София. Председателят на ПП АБВ Румен Петков беше официален гост
Коментари Харесай

Председателят на АБВ Румен Петков беше официален гост на откриването на първото по рода си изложение на ливански фирми Lebanese Agro – Food Expo 2019

София. Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков беше формален посетител на откриването на първото по рода си ревю на ливански компании в региона на земеделието и хранително-вкусовата индустрия Lebanese Agro – Food Expo 2019 в София. Това оповестиха от пресцентъра на АБВ . В диалозите с ливанските участници в ревюто Петков изрази задоволство от това, че напъните на Политическа партия АБВ са дали голям резултат и след увеличение на стокообмена сред България и Ливан от предходната година с повече от 20%. " Това първо по рода си ревю от повече от 30 години е доста сериозна инвестиция в бъдещите взаимоотношения в подобен мощен и за България, и за Ливан бранш като хранителната индустрия ", акцентира Румен Петков.
На форума са показани над 25 ливански производители и експортьори. Изложени са храни - естествен зехтин, ядки, разнообразни типове маслини, тестени произведения, обичайната халва, многообразие от подправки, плодови сиропи и сладка, както и други артикули, представящи националната ливанска кухня. На събитието се предлага и дегустация, което дава опция на всеки клиент да се запознае с традициите и културата на Ливан.
Организатори са Българската търговско-промишлена палата, взаимно с Ливанската комерсиална палата и Ливанско-българския бизнес съвет (Lebanese-Bulgarian Business Council).
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР