Снимки и видео: trafficnews.bgСекс, наркотици, но без рокендрол, а в

...
Снимки и видео: trafficnews.bgСекс, наркотици, но без рокендрол, а в
Коментари Харесай

Съседи на жестокия убиец Димитър със страховити разкрития за тъмното му минало

Снимки и видео: trafficnews.bg

Секс, опиати, само че без рокендрол, а в римейк - поп-фолк. Така стартира и приключва живота за едно младо 24-годишно момиче Златена Стоянова или " Малката ", както я назовава Димитър Ръжев, арестуваният за убийството ѝ.
``
реклама

Ръжев е бил освидетелстван с ТЕЛК поради психологично заболяване, като съгласно близки, увреждането е настъпило поради несъразмерна приложимост на опиати. Мъжът е бил в комуна в Испания поради зависимостта си към хероин, но явно лекуването не е помогнало и той се връща към дрогата.

Оказва се, че 37-годишният Димитър, който тази година е бил изоставен от жена си, е имал връзка със Златена и още повече - той е споделял пред свои близки недвусмислено, че се усеща добре с нея и че доста я харесва. Отношенията на двамата не стартират от дълго време, само че откогато 24-годишното момиче влезнало в живота на Ръжев, той не спирал да приказва за нея: " Малката това, Малката това ", бил очевидно влюбен. Споделял е, че един път са се карали и тогава Димитър пътувал за Старозагорско откъдето е момичето. Бързо обаче не запомнили огорчението и по нищо не личало развръзката на връзката им да бъде гибел, пише trafficnews.bg.



Никой не знае какво се е случило в хотелската стая в неделя с изключение на Димитър, но съгласно криминалисти Златена е умъртвена по изключително непосилен метод. Забита вилица в окото, голям брой пострадвания по тялото на девойката и следи от удушаване приказват за една мъчителна гибел, породена от ожесточаване.



Известно е, че от една седмица Ръжев е бил неразделно до Златена. Мъжът е бил уволнен от работата си в погребално бюро, а преди месец и половина е бил хванат да ръководи автомобила си под въздействието на алкохол и опиати. Книжката му е отнета, а колата стои и през днешния ден в двора на къщата му в пловдивското село Брестник. В началото на месеца Димитър взема решение да продаде част от наследствената си земя и техника за обработването ѝ, договорката осъществя към 10 декември, а парите влага в гуляи и нощни заведения, които траят цяла седмица и през уикенда ескалират в ликвидиране.



В нощта на 11 против 12, той и Златена отиват на студентско празненство в пловдивски чалга клуб. Тогава фотографът на заведението запечатва и последния им кадър дружно - наподобяват като влюбена двойка. Само след 5 дни фотографията придобива злокобен темперамент, тя в този момент тя изобразява жертва и хипотетичен палач. Само след 5 дни Златена е мъртва, а облеклата, с които Димитър е облечен през нощта в дискотеката висят печално на простора пред къщата.



През миналата седмица съседите няколко пъти са подавали сигнал в полицията поради шумовете, които се носели от къщата на Ръжев, където в последните месеци той се подвизавал самичък. " Гуляйстваше - алкохол, музика, опиати, оргии. Вдигаше голям звук ", споделят съседи на мъжа. Те описаха, че Димитър има две деца, само че брачната половинка му, която работи в учебно заведение в Куклен, е взела децата ѝ е напуснала къщата тази пролет. Според осведомени аргументите били непрекъснат душевен и физически тормоз. Димитър я ограничавал в обществените контакти, в разходване на финансовите средства, само че и постоянно ѝ посягал. На такава сцена са станали очевидци хора от Куклен, откакто един ден Димитър се появил в двора на учебното заведение и откакто се разразил скандал, той протегнал ръка и блъснал пестник на дамата.



Къщата на Димитър в Брестник остава заключена и празна. Препълнена кофа за боклук приказва за пировете от предходната седмица - алкохол, цигари, фаст фууд, медикаменти, опаковка от ново спално долни дрехи, ароматизатори и даже дамски превръзки. В двора две чаши за кафе бележиха доскорошното наличие на двойката в къщата.

Хората от селото са изплашени. Те споделиха, че семейство Ръжеви са минали през нелека орис. Бащата на Димитър е умрял, но дълги години страдал от тежка форма на алкохолизъм. Бизнесът оставил на синовете си - произвеждане на вино и приют за остарели хора в Брестник. Майка му гледала него и брат му - Васил, но и двамата тръгнали по кривия път на опиатите, като един от синовете ѝ даже е лежал в затвор в Германия. Братята обаче се скарали за парцел и разделили делата си - Васил взел приюта, до момента в който за Димитър останал винарския бизнес, който обаче не вървял доста добре. Днес майка им Любка живее в приюта дружно с Васил, но никой от двамата не беше открит на адреса, откъдето показаха, че били отвън града.

Жителите на Брестник споделиха с притихнал мирис, че Димитър от край време е нападателен и че опиатите го карат да изпада в крайни положение. Съчетано в уволнението му, отнетата шофьорска брошура и разрушеното му семейство, ситуацията му се утежнява. Не от дълго време той залял къщата си с нафта и се опитал да я възпламени, но комшия предотвратил случая. В хотелската стая обаче е нямало кой да го стори.

Рано тази заран Димитър Ръжев се появява на рецепцията на хотел " Рила " в София. Мъжът е очевидно в нетрезво положение и с пресни пострадвания по тялото си. В стаята, наета от Златена, полицията намира тялото на момичето. Ръжев е задържан. Криминалисти и правосъдни лекари разлседват случая. Очаква се на следващия ден прокуратурата да повдигне обвиняване за ликвидиране на Димитър и да му бъде поискана мярка неотклонение " Задържане под стража ". 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР