Снимка NASAНова огромна заплаха е надвиснала над човечеството. Тя може

...
Снимка NASAНова огромна заплаха е надвиснала над човечеството. Тя може
Коментари Харесай

Смени траекторията си: Огромен астероид се устреми към Земята, сблъсъкът е неизбежен

Снимка NASA

Нова голяма опасност е надвиснала над човечеството. Тя може да се преобърне в злополука с галактически мащаби, написа Блиц.

Точно в тези минути към нашата планета с гневна скорост лети великански метеорит. Учените знаят за него още от 2007 година, само че тогава не са предполагали, че ще промени траекторията си, предават осведомителните организации. 

Според новите данни голямото метеоритът 2007 FT3 с дължина 340 метра е трансформирало направлението си и заплашително лети към Земята. Сблъсъкът, твърдят астрономите, ще се случи на 3 октомври, а последствията ще бъдат разрушителни.

Специалистите към този момент създават няколко сюжета, с цел да може съдбовната среща да бъде избегната. Плановете им би трябвало да бъдат показани при започване на месец май.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР