Като възпитаници на City University of New York (CUNY), ние

...
Като възпитаници на City University of New York (CUNY), ние
Коментари Харесай

Възпитаници: Освободете се от съучастието на CUNY, инвестирайте в палестинското освобождение

Като ученици на City University of New York (CUNY), ние постоянно сме се чувствали горди. CUNY е най-голямата обществена градска университетска система в нацията и може да се похвали с население от болшинство чернокожи и кафяви студенти.

Като студенти от работническата класа, ние видяхме CUNY като отразяващ в по-голяма степен разнообразната демография на нашия град, в сравнение с частните и елитни университети. Присъщото разнообразие на нашите общности в кампуса ни даде скъпо обучение, което надвиши образователната стратегия – учихме се от действителностите и историите на нашите връстници. В CUNY се научихме по какъв начин да построяваме общественост. Научихме се да организираме. И прекарахме времето си в готовност за палестинско избавление.

Миналия месец студенти и служащи сътвориха лагер за взаимност в Газа, показвайки същинския капацитет на CUNY да се трансформира в национален университет. Години откакто завършихме, се върнахме в кампуса, с цел да помогнем в организирането и да станем св...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР