Словашкият премиер Роберт Фицо беше прострелян след изнесено правителствено заседание

...
Словашкият премиер Роберт Фицо беше прострелян след изнесено правителствено заседание
Коментари Харесай

Керемедчиев: Стигна се до атентат, защото Фицо нагнети емоциите до червено

Словашкият министър председател Роберт Фицо беше прострелян след изнесено държавно съвещание в град Хандлова. По думите на Керемедчиев е обикновено напрежението, което министър ръководителят на Словакия нагнети по време на изборите, да избухне в някаква тенденция.
 
Какво провокира атентата против премиера на Словакия и повече за идната аудиенция на Путин в Китай - коментар в ефира на NOVA направи някогашният заместник-външен министър Милен Керемедчиев.

„ Той пристигна на власт с лозунга „ Нито един патрон повече за Украйна ”, с извънредно гневна антимигрантска изразителност, проруски и антиевропейски изявления ”, сподели Керемдчиев за поръчките на Фицо. 

„ Нагнети до алено страстите в Словакия и по тази причина се стигна до атентат ”, заключи някогашният заместник-външен министър. 

Керемедчиев отбелязва, че стопанската система на Русия е минала на военновременни равнища. „ В момента страната стартира да харчи 7,8% от Брутният вътрешен продукт, което се равнява на това, което Съюз на съветските социалистически републики е харчел по време на Студената война ”, означи той. 

Според някогашния заместител външен министър антимигрантските настроения и войната в Украйна ще са основни при избора на идващите европейски депутати. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР