ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Пато О'Уард взе първия си трофей от

...
ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Пато О'Уард взе първия си трофей от
Коментари Харесай

След бавен старт на сезона на IndyCar, Arrow McLaren се опитва да се върне на пистата в Indianapolis 500

ИНДИАНАПОЛИС (AP) — Пато О'Уард взе първия си трофей от близо две години, когато дойде в салона на тима на Arrow McLaren в Indianapolis Motor Speedway предишния уикенд.

Не, това не беше празнуването на успеха, което О'Уорд планираше за първата си победа в IndyCar от юли 2022 година, само че беше извънредно: той завоюва по дифолт, когато Йозеф Нюгардън беше лишен от успеха си при откриването на сезона през март по улиците на Сейнт Питърсбърг, Флорида, защото чиновници на IndyCar откриха през април, че Team Penske е измамил.

Наследената победа на O'Ward е връхната точка в сезона на тима в най-голямото съревнование на IndyCar, Indianapolis 500, до момента в който западащият тим McLaren чества 50-ата годишнина от първата от двете си победи в Indy с Джони Ръдърфорд.

„ Мисля, че от време на време има комплициране по отношение на това какво е действителността, ” О'Уорд сподели в сряда, защото дъждът забави втория следващ ден от тренировките на 2,5 благи овал на Brickyard. „ Да, ние сме Макларън, имаме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР