На нас обществото ни даде една пръчка, изправи ни пред

...
На нас обществото ни даде една пръчка, изправи ни пред
Коментари Харесай

Андрей Цеков от ПП-ДБ в Благоевград: 82% от българите, както и ние, искат европейски доходи и премахване на връзкарството

На нас обществото ни даде една пръчка, изправи ни пред танк и ни сподели: „ Смажи танка “, сподели Ицо Хазарта

82% от българите желаят смяна с стопански разцвет и развиване – европейски приходи и унищожаване на връзкарството иуреждачеството.Гражданите желаят разцвет, правдивост, опазване на здравето, което да работи за тях, а не да цялостни джобовете на частни лечебни заведения, фармацевтични компании и шефове на лечебни заведения. От ПП-ДБ желаеме обективна страна с растяща, новаторска и конкурентноспособна стопанска система с високи приходи, с щастливи хора, които са спокойни за бъдещето си.

Нашата визия съответствува с желанията на 80% от жителите сподели районният министър от кабинета „ Денков “ и лидер на листата на обединението за Благоевград, Андрей Цеков, на открита среща диалог с жителите на регионалния център, с която беше открита предизборната акция на ПП-ДБ. Той посочи, че съгласно националното изследване, едвам 6% от българите желаят стабилността на тресавището, в което е затънала страната ни от десетилетия.

Цеков напомни, че за 2,5 година по време на кабинетите на Кирил Петков и Николай Денков инфлацията беше укротена, а пенсиите и заплатите – увеличени. И то посред пандемия и войната в Украйна. Скритата страна желае да има надзор върху всеки сегмент на стопанската система “, сподели още юристът, който е лидер на листата на ПП-ДБ в 1 МИР.Той прикани хората да отидат до урните на идните парламентарни избори на 9 юни и да не оставят следения избор да взема решение съдбините им.

Андрей Цековпосочи, че с цел да се усъвършенства средата на живот на хората, през Министерство на регионалното развитие единствено за 10 месеца беше обезпечено невиждано финансиране на над 1042 плана на 250 общини на обща стойност 2,51 милиарда лева - за ВиК, пътища и улици, паркове, алеи, площади, междублокови пространства, спортна инфраструктура, общински здания и така нататък

За съпоставяне: за целия кабинет „ Борисов 3 “ (2017 – 2021 г.) за 4 година са подписани единствено 266 съглашения за общински планове на 110 общини на обща стойност едвам 153 млн. лева Това са по 38 млн. лева на година за цяла България.

Идеята за огромна стратегия за възстановяване на изискванията на живот на жителите по огромни и дребни обитаеми места започва още през 2022 година при кабинета „ Петков “. Каква заслуга за това имат ГЕРБ, за какво не го направиха 12 година, попита Цеков.

Какво значи тази стратегия за Благоевградска област?

Благоевградска област има написани за 10 месеца общо 82 плана от министър Цеков на стойност 187 млн. лева

Благоевград – 1,2 млн. лева за 4 година от „ Борисов 3 “, за 10-темесеца на кабинета „ Денков “ сключихме съглашения за 24,9 млн. лева

Банско – 400000 лева общо от ГЕРБ за 4 година, от кабинета „ Денков “ - 23 млн. лева

Белица – 0 лв. от ГЕРБ за 4 година, от кабинета „ Денков “ - 11,5 млн. лева

Гоце Делчев – 500000 лв. от ГЕРБ за 4 година, от кабинета „ Денков “ - над 9,4 млн. лева

Гърмен – 0 лв. от „ Борисов 3 “, от кабинета „ Денков “ - 3,4 млн. лева

Кресна – 0 лв. за 4 година от ГЕРБ, против 16,4 млн. лева от кабинета „ Денков “

Петрич – 1,6 млн. лева от ГЕРБ, против 34,6 млн. лева от кабинета „ Денков “

Разлог – 400000 лева от ГЕРБ, против 14 млн. лева от кабинета „ Денков “

Сандански – 0 лв. от ГЕРБ, против 30 млн. лева от кабинета „ Денков “

Сатовча – 1,4 млн. от ГЕРБ, против 800000 лева от кабинета „ Денков “, защото не бяха подали планове до 8 април

Симитли – 1,7 млн. лева от ГЕРБ за 4 година, против 11 млн. лева от кабинета „ Денков “

Струмяни – 0 лева от ГЕРБ, против 3,8 млн. лева от кабинета „ Денков “

Хаджидимово – 0 лв. от ГЕРБ, против 1,2 млн. лева от кабинета „ Денков “

Якоруда – 0 лв. от ГЕРБ за 4 година, против 2 млн. лева от кабинета „ Денков “

Това са образците за двата вероятни пътя – на постоянен застой или на икономическо развиване за по-високи приходи. „ Ние сме част от болшинството, което желае България да е друга. Нека изпратим в Народното събрание тези хора, които ще създадат това допустимо “, сподели Цеков. Той показа претендентите за депутати от листата на ПП-ДБ за Благоевград, като установи, че в нея има доста хора с по 3 деца, като него.

В отворения диалог с жителите се включи и претендентът за евродепутат от листата на ПП-ДБ Христо Петров – Ицо Хазарта. „ Изцяло загубихме визия за същината на думата мандат и същината на времето през последните 3 година Не инцидентно е фиктивен 4-годишния мандат – с цел да може да се свършат политики “, установи Хазарта.

„ 80% от нас желаят едно и също, не компилацията сред непоклатимост и корупция с имам човек тук и там. В момента е впрегнат голям запас, с цел да ни окаля. На нас – ПП-ДБ, обществото ни даде една пръчка, изправи ни пред един танк и ни сподели – смажи танка. Танкът, в случай че реши да ни смаже, ще го направи за половин секунда. Защо не го прави? Защото го гледат. Използват друга тактичност – вместо от танка, стрелят в профил по пръчката с нечистотия “, изясни Ицо Хазарта. Тойпризова хората да помислят и да излязат да гласоподават на изборите на 9 юни. Хазартаразказа каккато депутате съумял да се пребори за повече пари за децата в домовете, както и за правото на всяко осиновено дете да открие биологичните си родители. Тези борби биха били по-лесни, в случай че обединението ПП-ДБ има по-голяма болшинство в Народното събрание.

Срещатав новатазала на Камерна опера Благоевградзапочна с музикален привет от отбор „ Ритмика “. Кметът на Благоевград МетодиБайкушевприветства гостите. И заключи борбата от последните месеци: „ Те желаят да тестват нашатаиздържливост.

Да видят дали ще успеем, надяват се, че ще изчезнем. Тяхната визия за България се състои в това нас да ни няма.Нашата визия за България се състои в това – всички в България да живеят добре, и тези, които не ни харесват “.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР