Смятам, че моето избиране в Изпълнителното бюро на БСП е

...
Смятам, че моето избиране в Изпълнителното бюро на БСП е
Коментари Харесай

Христова: Избирането ми в ИБ на БСП е много добра оценка за Градската организация в София

Смятам, че моето избиране в Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия е доста добра оценка за работата на Градската организация в София.

Това съобщи заместник-председателят на Горско стопанство на Българска социалистическа партия в столицата и на СОС Милка Христова в утринния блок на телевизия Bulgaria ON AIR. На вчерашния пленум на Партията тя беше определена за нов член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия дружно с още 6 души - Георги Свиленски, Весела Лечева, Асен Гагаузов, Манол Генов, Стоян Мирчев и Николай Бериевски. От досегашните членове беше освободен Валери Жаблянов. Така Изпълнителното бюро към този момент ще наброява 21 души, измежду които е и водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов. Досега съставът на ръководещия орган беше от 15 членове.

" Разширяването на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия регистрира естеството и значимостта на това, което следва - локалните избори, разяснява Милка Христова. - Избирането ми за член е доста добра оценка за активността на Градската партийна организация в София и в частност на общинските съветници в СОС. Смятам, че предлагането и включването ми в състава на Изпълнителното бюро е стъпка в вярната посока поради значимостта на изборите в знаков град, какъвто е София. Победа на Българска социалистическа партия в столицата би била от извънредно значение за партията ни. Искрено се надявам да успеем да я реализираме поради обстоятелството, че Българска социалистическа партия в София от 30 години е съпротива. Освен това, считам, че в нашата партия от време на време локалните политики са неглижирани и е извънредно време те да бъдат сложени във фокуса на вниманието ".

Според Милка Христова, с разширението на състава на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия ръководителят Корнелия Нинова прави опит да събере персони от повече области и с разнообразни отзиви, с цел да даде оптималната опция за полемика и надлежно за взимане на верни решения. " Не бих желала да бъда причислявана към някаква преторианска армия, съобщи Милка Христова. - Смятам, че през годините съм си построила престиж на човек със лично мнение и позиция по въпросите и съм потвърдила, че мога да ги не отстъпвам. Мисля, че и останалите членове на Изпълнителното бюро са такива персони ".

Милка Христова е безапелационна, че българският гласоподавател се е наслушал към този момент премного на рецензии и би реагирал позитивно на тази политическа партия, която предложи решения на проблемите. " Смятам, че хората желаят да чуят рецензия във връзка с провеждани политики, само че доста повече желаят да чуят отговор на въпроса " Как? " - по какъв начин ще решим проблемите им, разяснява тя. - Това е нашата упоритост сега - при създаването на платформата на нашата партия за присъединяване в локалните избори, в частност в София, да се опитаме да предложим на столичани съответни решения на проблемите. Тези проблеми в ръководството на града ни към този момент са хронични. Гражданите ги знаят доста добре. И киселото, постоянно язвително и сериозно отношение не носи дивиденти. В последна сметка на една левица й подхожда да вдъхва очаквания, да дава решения, да основава положителни настроения и да се бори, с цел да направи качеството на живота на хората по-добро ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР