Anya Taylor-Joy put на дългокрака витрина в едва забелязана кожена

...
Anya Taylor-Joy put на дългокрака витрина в едва забелязана кожена
Коментари Харесай

Аня Тейлър-Джой се представя с МНОГО дългокрака в кожена минипола и червено яке, докато се отправя към афтърпартито на премиерата на Furiosa: A Mad Max Saga с Крис Хемсуърт

Anya Taylor-Joy put на дългокрака витрина в едвам видяна кожена мини пола, до момента в който се насочваше към премиерата на Furiosa: A Mad Max Saga след празненството с Крис Хемсуърт в Лондон в петък 

Аня резервира прическата и грима си същите като на премиерата с дръзка алена джука, опушени очи с щръкнало котешко око и платинените си кичури в елегантна висока конска опашка.

Когато Аня се насочи към блестящата вечеря на събитието в The Nomad Hotel, тя изгуби опора в кожените обувки от напа от £645 100 mm.

Аня се опита да се срещне със своите сътрудници звезди за място за храна, само че до момента в който си проправяше път през заведението за хранене в централен Лондон, дизайнерските токчета на звездата се изплъзнаха от крайници й.

Но нейните асистенти бързо поддържаха русата хубавица, като й помогнаха бързо да стъпи още веднъж на високите до небето обувки.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР